Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerkster.

Wij zijn een kleinschalig Christelijk kinderdagverblijf in Zaltbommel, wat op zoek is naar een enthousiaste, creatieve & flexibele pedagogische medewerkster.

Het kinderdagverblijf staat in een landelijke omgeving met dieren en een grote buitenspeelplaats. In 2012 hebben wij een nieuw gebouw in gebruik genomen, waarbij we uitgebreid zijn naar 3 groepen van ongeveer 12 kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast bieden wij aan kinderen vanaf 4 jaar Buitenschoolse opvang aan, welke wij bij scholen uit de omliggende dorpen ophalen. Wij als kinderdagverblijf en BSO ’t Schansje willen ons onderscheiden door veel met kinderen buiten te spelen en naar de dieren te gaan.

Wordt je hiervan nieuwgierig en denk je in ons team te passen neem dan contact met ons op!

Arthur van der Schans

www.tschansje.nl / info@tschansje.nl / 06-13852638

 

VACATURE MANAGER KINDEROPVANG!!

Op zoek naar een baan als Manager Kinderopvang? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 In januari 2004 zijn Arthur en Gerda van der Schans gestart met kinderdagverblijf ’t Schansje; vanaf 2012 op de huidige locatie aan de Krangstraat te Zaltbommel. In 2015 is 't Schansje uitgebreid met een buitenschoolse opvang. De locatie is gelegen in een landelijke omgeving waar volop ruimte is voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar om op ontdekkingstocht te gaan. We houden van 'rust, reinheid en regelmaat' in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

 We zijn op zoek naar een Manager Kinderopvang. Als Manager Kinderopvang draag je samen met de directeur verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de medewerkers, de pedagogiek, de financiën en facilitaire zaken. Daarnaast ben je actief in netwerken, denk je mee over ontwikkelingen op de lange termijn en onderhoud je contacten met de gemeente en (school)directies.

 Jij bent:

  • Een sociale collega, handelend vanuit jouw christelijke identiteit (bij voorkeur op reformatorische grondslag);
  • Een deskundige leidinggevende die zich wil blijven ontwikkelen;
  • Coachend, motiverend en inspirerend naar je collega’s;
  • In staat om op tactisch en operationeel niveau te denken en te handelen, maar je hebt ook het vermogen om over de grote lijnen mee te denken;
  • Stressbestendig en in staat om snel te schakelen.

 Wij vragen:

  • Een relevant diploma op minimaal HBO niveau;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van en ervaring met de pedagogiek;
  • Actuele kennis van wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de kinderopvang;
  • Beschikbaarheid 24 tot 32 uur per week.

 Voel je je aangesproken door deze vacature? Neem dan contact op met Arthur van der Schans, Krangstraat 6, 5301 LG Zaltbommel, tel. 06-13852638